HTML

Friss topikok

Linkblog

Hogyan csalnak az online pókertermek 1.rész

2010.06.26. 10:09 skilp

Először is kezdésként említsük meg pókercsaló munkásságát... Ö azt pedzegette blogjában, miképp lehetne pénzt csinálni ezekkel a nyavajás online pókertermekkel...

Túl nagy sikere nem volt, de azért megtette, amit lehet, és jópár gondolatébresztővel mutatott utat a trükkös játékosoknak...

Vele ellentétben én, inkább arról fogok írni, hogy miért is olyan nehéz, akár csalással, akár bárhogy máshogy pénzt csinálni az online pókertermekben. Mi az a technika, amit bevetnek a játékosok ellen, és hogyan húznak le annyi pénzt rólunk, még az ilyen nehéz időkben is.

Mielőtt azonban belekezdenénk a történetbe, előbb tisztázzuk le azt, hogy mi is a célja egy online pókerteremnek.

Mint minden "átkozott" cég, ez is csak pénzt akar. A célja a profit és annak maximalizálása. Tehát a pókerterem mindent azért tesz, hogy minél több pénzt szerezzen. Ezek nem jótékonykodnak, minden csak a profit maximalizálásért történik.

Egy pókerteremnek mindig az a célja, hogy minél többen fizessenek be minél több pénzt, és azzal minél többet játszanak. A játék közben minél több jutalékot vonhasson le, és minél kevesebben vegyenek ki pénzt!

Ezt nagyon fontos megérteni! Vannak, akik korrekt üzletnek gondolják azt, hogy a terem levonja a jutalékot, aki bukik, az bukik, aki pedig ügyes (okos), az kiveszi a pénzt. Itt csak a halak járnak rosszul...

Ez sajnos nem így van... csak a pókerterem jár jól, és valóban... van pár "szerencsés" élvezője az online pókernek, de erről majd később!

A fő, hogy azt megértse mindenki, a pókerterem azon dolgozik, hogy minél többen fizessenek be, és minél kevesebben vegyenek ki pénzt!

Ez az egyetlen alapszabály, és ettől függetlenül lehet korrektebb, vagy kevésbé korrekt a terem a jutalékok tekintetében, vagy a kifizetések határidejének tekintetében. Ez már kevésbé számít, habár ha valami alapján választani kell a csalók között, akkor talán ezt érdemes mérlegelni.

De akkor kezdjük is el, és most hogy megértettük a pókertermek célját, vágjunk is bele a technológiájuk ismertetésébe.

Statisztikát vezetnek rólad

 

Ez nem egy hihetetlen összeesküvés, ugye? Azt ugye mindenki tudja, hogy az okos kis szoftverek mérik a játékosokat a játékuk szerint. Hogyan viselkedsz bizonyos helyzetekben, milyen szinten játszol, milyen játékokat, hogyan dobod be a lapjaid, hogyan blöffölsz, stb. Ez a fajta technika számos formában elérhető a játékosok számára, és ma már a pókertermek szoftverei is alapból tudják ezt... mármint a játékosok számára is elérhetővé teszik ezt a technikát.

Persze az, amit a játékosok látnak ebből a technikából az semmi, ahhoz képest, amivel a pókertermek rendelkeznek...

Amikor azt írom, hogy statisztikát vezetnek rólad, akkor az azt jelenti, hogy a pókertermek mindent tudnak rólad, illetve mindent igyekeznek megtudni, ahhoz, hogy a pénzedet megszerezzék.

Talán tényleg nem úgy tünik, hogy a te pénzedre hajtanak, csak a "tisztességes" jutalékukat akarják, de sajnos nem így van. Nekik konkrétan minden pénz kell.

Igyekeznek minden játékost eléggé megismerni ahhoz, hogy személyreszabottan tudják azt, mit kell tenniük ahhoz, hogy a pénzed hozzájuk jusson. És a játék eszerint alakul majd!

Ha az utóbbi bekezdés megint túl meredeknek tünne elsőre, akkor is muszáj ezt rendesen megérteni. A pókertermek rendelkeznek azzal a technológiával, amivel besorolhatják a játékosokat jellemük szerint.

Ez azt jelenti, hogy tudják rólad, mit szeretnél. Pontosabban, hogy mennyit, mikorra, és hogyan. Ismerik azokat a határokat, amelyek jellemeznek. Azt, hogy mennyi pénzt vennél ki, ha tehetnéd. Tudják azt, hogy mennyi játékot lehetne kipréselni belöled egy nap (és ezzel együtt mennyi jutalékot).

Hihetetlen, ez csak egy őrült elmélet! - mondhatják most sokan. Egyszerűen nehéz ezt elhinni ezekről a "jófej" pókertermekről, ahol a Phil Ivey meg a Daniel Negreanu is úgy meggazdagodott! Pedig ez egy üzlet, és ha üzlet, akkor mindent a profitért.

Igazi szakemberek fejlesztik a rendszert, azért, hogy a cég minél többet profitáljon... ez már csak így megy.

Tudják, hogy milyenek vagytok

 

A pókertermek tudják azt, hogy az adott leosztásban részt vevő játékosok milyen jellemzőkkel rendelkeznek. Hogyan reagálnak egymásra, hogyan viselkednek, stb.

Ez egyszerű matek és viselkedéstan, a szoftverbe egyszerűen integrálható.

A pókertermek eltudják dönteni egy leosztásban, hogy kinél lesz a legjobb helyen a pénz. El tudják dönteni, ki lenne a legjobb nyertes... az, aki még tovább forgatná a pénzt... és ki az, aki kivenné a nyereményt.

Ez is meredek? Pedig mindjárt még meredekebb lesz.

Egy nagyon bonyolult matematikai számítás eredményeképpen vándorolnak a pénzek játékosról játékosra, addig, amig mindből jutalék nem lesz.

Az egyetlen cél, hogy mindig csordogáljon a pénz az emberek között... olyan emberek között, akik tovább játszanak.

Az online póker egy nagyon korrekt üzletnek tűnik, pedig nem az. Valójában vannak tényleg nagyszerű játékosok, akik nem értik, miért nem sikerül megélniük a pókerből... valóban nagyszerű játékosok, de hát a pókerterem technológiáját nem lehet kijátszani.

A pénz mindig oda vándorol, ahol szerintük a legprofitálisabb!

Hamarosan folytatjuk...

 

 

1 komment

Címkék: póker csalás online poker

A bejegyzés trackback címe:

https://csalasok.blog.hu/api/trackback/id/tr962111090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bircaember maxval · http://hurramilliomosleszek.co.nr 2012.04.24. 16:19:46

Egyetlen megállapításod sem igaz. Az üzletág nem így működik. Belülről ismerem ezt az üzletet.
süti beállítások módosítása