HTML

Friss topikok

Linkblog

Stratégiagyár

2010.06.26. 10:37 skilp

Habár az előző bejegyzésben az online pókertermek csaló magatartásáról volt szó, most mégis egy másik témát indítanék utjára a blogban. Ez pedig inkább a kaszinókkal kapcsolatos.

Az online kaszinóipar szintén egy eléggé érdekes világ, ahol még szakszerűbben és nyiltabban húzzák le az embereket. De persze ez nem elég, hiszen ha egyszerűen megelégednének "valamennyi" pénzzel, akkor különlegesek lennének. Ezzel szemben persze a kaszinókat is cégek irányítják, és nekik is telhetetlen a bendőjük, tehát igyekeznek a maximális profitot kitermelni a bizniszükkel.

A kaszinó világ egy nagyon különleges iparág, és tényleg van miről beszélni, hiszen az internetes kaszinózás az egyik húzó (lehúzó) ágazattá vált napjainkra.

Rengeteg külön témát indítok majd az online kaszinó világ különböző tényeiről, amiket érdemes megismerni az embereknek, de most kezdésként a különböző kaszinójátékokhoz feltalált stratégiákról lesz szó.

A stratégiák mögött legtöbbször kaszinók állnak. Ök találnak ki különböző stratégiákat és ök hirdetik azokat... ezzel csábítják be a játékosokat magukhoz!

A leggyakrabban rulett stratégiákkal hülyítik a népet, hogy azok majd megpróbáljanak játszani, és persze bebukják a pénzüket. A rulett az egyik legjövedelmezőbb játék a kaszinókban.

A másik igazán profitális móka, a blackjack, amit hasonlóan használnak ki.

Mindkét játék olyan, amire lehet gyártani a stratégiákat, és le lehet velük húzni az embereket.

Valójában bevezetőként ennyi elég is lesz az online kaszinós témához. A lényeg, hogy a legtöbb online beszerezhető stratégia is a kaszinóknak dolgozik.

Szólj hozzá!

Címkék: stratégia kaszinó online casino

A bejegyzés trackback címe:

https://csalasok.blog.hu/api/trackback/id/tr102111123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása